PICTURING THE FUTURE

Class 2014


In 2014 leverde de ROZENBROOD Trendacademy twee lichtingen cursisten af. Op het trendevent ‘Picturing the Future’ tonen acht van hen hun eindwerk.
 
Voor wie denkt dat trendwatchen vooral over mode gaat, is Picturing the Future een eyeopener: op het programma staan lezingen over de toekomst van lichaam & technologie, maatschappij & politiek, duurzaamheid & wonen en organiseren & positioneren.
 
De presentatoren van 25 september 2014 hebben hun jarenlange werkervaring en vakkennis aangevuld met de trendtechnieken die zij aangereikt kregen op de Trendacademy. In hun trendpresentaties tonen zij daarnaast hun eigen visie op trends en op de toepassing daarvan.
De diversiteit van de lezingen laat de veelzijdigheid van het relatief jonge trendvak zien. Trendwatchen wordt steeds meer geaccepteerd als tool die een nieuwe manier van kijken en denken kan toevoegen aan meer specifieke beroepsvaardigheden.
 
Meer informatie over de lezingen en het programma Picturing the Future Class 2014 kunt u nalezen via onderstaande link.
  


Nooit meer slapen, VPRO Radio, verslag Picturing the future
Verslaggever Botte Jellema van het VPRO radioprogramma ‘Nooit meer slapen’ was aanwezig om te peilen wat ons in de toekomst te wachten staat.


Fontys International Lifestyle blog, verslag Picturing the Future


 

 

Close
Go top