EVENT


Op 6 oktober 2016 organiseert de ROZENBROOD Trendacademy voor de derde keer het trendevent ‘Picturing the Future’. In Pakhuis de Zwijger is er opnieuw alle tijd en ruimte om de vinger aan de pols van de tijdgeest te leggen. Welke trends spelen? De diversiteit aan sprekers en de manieren waarop zij hun trendkennis en visie op de toekomst verwoorden en verbeelden zijn de kracht van dit trendevent.
 
In de grote zaal presenteren wij een selectie van de (eind)presentaties van de cursisten van de Trendacademy onder de noemer ‘Class 2016’. Daarnaast bieden we dit jaar voor het eerst ook ander trendtalent een podium: Trends Galore in de kleine zaal. Deze zaal is Engelstalig.
De twee evenementen vinden tegelijkertijd plaats maar hebben een gescheiden kaartverkoop. In de borrel na afloop kunt u ervaringen uitwisselen met bezoekers van het andere event.

CLASS 2016


In de derde editie van Picturing the Future presenteert een aantal cursisten van de Trendacademy hun trendpresentaties over uiteenlopende onderwerpen als religie, de rol van huisdieren in ons leven, nieuwe doelgroepsegmentatie en de toekomst van bouwen.
Voor het publiek biedt het event de mogelijkheid om in één middag bijgespijkerd te raken op trendgebied. Of je nu komt voor een specifieke lezing of om een beter begrip te krijgen van wat trendwatching nu eigenlijk is, je neemt er veel van mee. En wie weet wat daar allemaal uit voortkomt!
 
Het definitieve programma staat online. De kaartverkoop met early bird is alvast van start gegaan!

TRENDS GALORE 2016


ROZENBROOD Trendacademy is proud to present the third edition of the trend event Picturing the Future. For the first time we will not only present the trend presentations produced by the Trendacademy in Class 2016, but also other trend talents.
The trend talents performing in ‘Trends Galore’ are not necessarily trained by the Trendacademy. What they do have in common is that they approach trends in their own professional way. They are willing and able to inspire the international crowd that resides in the Netherlands with both the content and their way of presenting trends.
Topics of the presentations will be transhumanism, trendwatching as a science and tool, the future of the human body etc.
 
The final program is published. Are you ready to #getinspired? Save the date!
 
Early bird tickets are available until August 1st.

PRAKTISCHE INFORMATIE


6 oktober 2016
Pakhuis de Zwijger Amsterdam
Class 2016
grote zaal 13.30-17 uur
Inloop vanaf 13 uur
Trends Galore
kleine zaal 14-17 uur
Inloop vanaf 13.30 uur
17-18 uur borrel
#GETINSPIRED
  

TICKETS


Tickets Class 2016
Early bird € 50 tot 1 augustus
1 augustus – 5 oktober € 75
(oud)cursisten prijs € 30
Studenten* MBO/HBO/WO € 35 
*Het aantal studentenkaarten voor Class 2016 is beperkt. Het tonen van een geldig studenten ID is verplicht.
 
Tickets Trends Galore
Early bird € 75 tot 1 augustus
1 aug – 5 okt € 100


Aan de zaal worden geen tickets verkocht.
Tickets zijn geldig voor de duur van het event voor één zaal.


Close
Go top