Module + is het verdiepingsprogramma van de Trendacademy. Workshops, verdiepingscolleges, gastsprekers, bedrijfsbezoeken, events en excursies bieden (oud)cursisten van de Trendacademy en andere trendprofessionals de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden verder te verdiepen en verbreden en meer te werken met trends, trendwatchers en nieuwe technieken. Het aanbod is divers en kan naar keuze tijdens het volgen van de reguliere modules of na het afronden van de Academy worden gevolgd.
Voor de activiteiten wordt een entreeniveau gehanteerd. Dit staat vermeld bij de praktische informatie. Daar staat ook vermeld als de activiteit open staat voor introducees of andere trendprofessionals.

aanbod


Het aanbod van Module+ bestaat uit vier categorieën:
1. Basic Tools:
Korte workshops voor handige tools voor trendwatchers, zoals bijvoorbeeld werken met Pinterest, presentatietechnieken, etc.
2. De Verdieping:
Workshops en cases om je trendkennis te verdiepen en je ervaring in het werken met trends te vergroten.
3. In The Picture:
Lezingen en presentaties door trendwatchers, bedoeld als inspirerende netwerkevents.
4. Op Stap:
Bedrijfsbezoeken en bezoek van beurzen, lezingen onder begeleiding van een trendprofessional.

Hier vind je ons aanbod voor het voorjaar van 2018. Klik voor nadere toelichting op de onderdelen! Inschrijving is vanaf nu open.

AGENDA


PROGRAMMA


Trendpresentatie Re-Envisage
Datum volgt | 13:30 – 16:00
Sicco Maathuis (Capgemini)


Aanmelden via office@trendacademy.euTrendstudio
*Courtesy van Next Nature Network is dit een speciaal tarief voor de Trendacademy

Voorwaarden


– Inschrijven kun je via de mail.
– ROZENBROOD Trendacademy toetst of de deelnemer voldoet aan het eventueel gestelde entreeniveau.
– De genoemde bedragen per onderdeel zijn exclusief btw.
– Je krijgt een factuur voor de onderdelen waarvoor je je hebt ingeschreven. De factuur moet voldaan zijn voor aanvang van het eerste onderdeel. Let op: je inschrijving is pas definitief als de factuur voldaan is!
– Bij beperkte groepsgrootte worden de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.
– Bij onvoldoende aanmeldingen stellen we je uiterlijk een week van te voren op de hoogte van het afgelasten of verzetten van de workshop.
– Bij annulering door de deelnemer rekenen we tot 1 maand voor de (eerste) datum 50% van de kosten; bij annulering een week of korter voor de (eerste) datum 100% van de kosten.

NIEUWSBRIEF


Twee keer per jaar brengen we een nieuwsbrief uit gewijd aan het aanbod van module plus. Als je je daarvoor aanmeldt, slaan we je emailadres op op mailchimp. We gebruiken je gegevens niet voor andere doelen dan het toesturen voor de nieuwsbrief. We geven ze niet uit handen aan derden. Vanzelfsprekend kun je je altijd weer uitschrijven door in de nieuwsbrief te klikken op ‘afmelden’. Klik op de button ‘inschrijven nieuwsbrief’ om je aan te melden.

Trendpresentatie Re-Envisage
Sicco Maathuis (Cap-Gemini)
Datum volgt | 14:00 – 16:00


Deze trendpresentatie is de eindpresentatie die Sicco Maathuis (Capgemini) maakte om de Trendacademy af te sluiten. Het gaat niet over de nieuwste snufjes in technologie maar over de waardeverschuivingen erachter en de impact daarvan op de mensheid.
In zijn eigen woorden: “We staan voor een ongekende tijd qua zakendoen en technologie. Een tijd die geen bedrijf, overheid of not-for-profit instituten onaangeraakt laat. Deze presentatie confronteert ondernemingen met een steeds toenemende intense set van markt-dynamieken en daagt ze uit hierop te reageren”.
Graag deelt hij zijn visie met jullie en gaat er naderhand met jullie over in gesprek.


Praktische informatie
Datum volgt 14:00 – 16:00 uur
Trendstudio
Inloop vanaf 13.30 uur
Toegang 10 euro (inc btw)
Aanmelden via office@trendacademy.eu


 

Close
Go top