INTAKE & INSCHRIJVEN


Belangstelling om het programma van de Trendacademy te volgen maar u hebt nog vragen? Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatings-procedure. In dit gesprek lichten we toe wat de Trendacademy inhoudt. Ook inventariseren we persoonlijke doelstellingen en eventuele obstakels van de individuele kandidaten. Dit gesprek kan naar keuze telefonisch of op onze locatie gevoerd worden en duurt ca 30 minuten.
Ook voor de One Day trainingen kan desgewenst een kort intakegesprek gevoerd worden.

Gesprek plannen? Of meteen inschrijven voor module 1? Klik op contact en geef aan wat je wilt doen en wanneer. Vermeld duidelijk je naam, adres en telefoonnummer.
We nemen dan snel contact met je op.

VOORWAARDEN


Op inschrijving en de gang van zaken op de Trendacademy zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze worden toegestuurd met de welkomstbrief maar zijn ook hier te vinden:

PRIVACY


We gebruiken je contactgegevens alleen om met je te werken. Wij geven ze niet uit handen aan derden en slaan ze niet langer op dan dat we met je aan het werk zijn op de Trendacademy.

PRAKTISCH


Lestijden Module 1-4
De lessen zijn van 9.30 tot 13 uur. De middaggroep van 13.30 -17 uur.

Locatie
Warmoesstraat 155, Amsterdam

Module +
De verschillende onderdelen binnen Module + hebben afwijkende lestijden en soms een andere locatie dan de Trendstudio.
Deze specifieke informatie staat vermeld bij het aanbod van Module +.

Aanbod modules
De modules 1, 2 en 3 worden in een opeenvolgende reeks aangeboden. De cursist kan automatisch doorstromen mits:
• de voorgaande module voor aanvang van de volgende module met goed gevolg is afgesloten;
• er minimaal 7 deelnemers zijn voor de vervolgmodule.
Neem je als cursist een pauze na een module, of kun je om een andere reden niet meteen doorstromen, dan attenderen wij je er vanzelf weer op als er weer de mogelijkheid is om in te stappen.

Deelnamecertificaten
Elke module van de ROZENBROOD Trendacademy wordt afgesloten met een presentatie van de deelnemers en een certificaat per gevolgde module. Het deelnamecertificaat is op naam van de deelnemer zoals vermeld bij inschrijving.

PRIJS


Prijs
De kosten voor de Trendacademy bedragen met ingang van 1 januari 2018 € 1.450 exclusief btw per module, inclusief lesboek in module 1, digitale handouts, koffie, thee.
Module 4 kost € 1.400 ex btw.
De verschillende onderdelen binnen Module + hebben elk hun eigen prijs. Deze specifieke informatie staat vermeld bij het aanbod van Module +.
 
Kortingen
• Totaalkorting: Boek en betaal je in één keer voor alle drie de modules, dan krijg je € 150 korting op de totaalprijs. Het bedrag moet dan wel net als andere boekingen voor de start van de eerste module overgemaakt zijn. Het wil overigens niet zeggen dat alle modules meteen na elkaar gevolgd moeten worden. Als de modules niet binnen 2 jaar zijn afgerond wordt voor de nog te volgen modules eventuele prijsverhogingen in rekening gebracht.
 
• 1Day korting: Heb je de 1day Trendwatching pressure Cooker training gedaan? Dan bieden we je € 500 korting op het volgen van module 1 en 10% op de vervolgmodules die je in één keer boekt. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de datum van de One Day training.
 
• School of Foresight korting: Heb je dit jaar of vorig jaar een cursus gedaan bij de School of Foresight? Dan krijg je eenmalig 10% korting op alle reguliere modules en mplus-activiteiten die je in 1 keer boekt en betaalt voor aanvang van de eerste activiteit.
 
Als je voor een korting in aanmerking komt, vermeld dit dan bij het invullen van het inschrijfformulier. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Inschrijving bij de Trendacademy is pas definitief als de (voorschot)factuur voldaan is. Zie voor de aanvullende voorwaarden de linker kolom van deze pagina.

 
Betalen in termijnen
Begint de startmodule pas over een aantal maanden maar wilt u zeker zijn van een plek, volgt u dan de inschrijfprocedure en voldoe de voorschotfactuur binnen de gestelde termijn. Het resterende bedrag vragen we dan kort voor aanvang van de module op met een tweede factuur.

Wilt u graag in termijnen betalen, dan kan dat. Geef dat aub aan bij de inschrijving dan stemmen wij deelfacturen en betalingstermijnen met u af. Per extra factuur die wij moeten aanmaken rekenen we €15 administratiekosten.

Close
Go top