INFO

.


De ROZENBROOD Trendacademy leert je trendwatchen zoals wij Djenny Brugmans en Nanon Soeters van ROZENBROOD prognose en strategie dat doen. Wij gebruiken de hedendaagse beeldcultuur als informatiebron en communicatiemiddel. Onze intuïtieve signaleringen onderbouwen we met onderzoek.
Graag leren we jou wat wij weten en stimuleren je je eigen beeldtaal te vinden om je signaleringen en aanbevelingen over te brengen aan je publiek. Ook helpen we je zoeken naar jouw positionering in het trendwatchveld.

ROZENBROOD Trendacademy maakt regelmatig gebruik van gastsprekers. Dit zijn mensen uit het brede veld van trendwatchen, maar ook oud-studenten die hun eindpresentatie laten zien en vertellen wat de cursus hen gebracht heeft.
 

AANWEZIGHEID


Je haalt het meeste uit de Trendacademy als je alle 6 de bijeenkomsten van een module kunt bijwonen. Lukt het je een keer niet om aanwezig te zijn, dan neemt een docent van de Trendacademy de theorie van die les op een andere moment met je door. Je afwezigheid kun je melden via de appgroep die bij jouw module hoort.
Voor module 3 behoudt de Trendacademy zich het recht voor je niet in te plannen voor de eindpresentaties als je minder dan vier keer aanwezig bent geweest. We plannen dan in overleg een ander moment.

Opzet

.


De Trendacademy is opgebouwd uit 3 modules van elk 6 bijeenkomsten. Iedere module staat op zichzelf. Je kunt op verschillende momenten van het jaar starten met module 1, of de cursus vervolgen met module 2 of 3. Module 1 en 2 sluit je af met een kleine presentatie. Na het volgen van module 3 heb je een volwaardige trendpresentatie gemaakt.
Op deze pagina vind je een korte omschrijving van de modules. Onder ‘programma’ vind je een uitgebreidere beschrijving en de data.
 
 

LESTIJDEN


De lessen bestaan uit één dagdeel en vinden plaats op donderdagen en vrijdagen (tenzij voor een aparte groep of incompany).
Ochtend
9.30 -13 uur
Inloop vanaf 9 uur.
Middag
13.30 -17 uur
Inloop vanaf 13.00 uur.

Prijs

.


De kosten voor de Trendacademy bedragen met ingang van 1 januari 2018 €1.450 exclusief btw per module, inclusief lesboek in module 1, digitale handouts, koffie, thee.
 
Heb je in 2017 een module gedaan en doe je een vervolgmodule in 2018 dan betaal je in 2018 nog de oude prijs van € 1.400 exclusief btw. Dat geldt ook als je in 2017 geboekt hebt voor de module 1 die start in januari 2018.

Boek en betaal je in één keer voor alle drie de modules, dan krijg je € 150 korting op de totaalprijs ex btw. Het bedrag moet dan wel één maand voor de start van de eerste module overgemaakt zijn. Het wil overigens niet zeggen dat alle modules meteen na elkaar gevolgd moeten worden.

* Vooraf betaalde modules moeten binnen 2jr geconsumeerd worden.

 
Inschrijving bij de Trendacademy is pas definitief als de (voorschot)factuur voldaan is. Zie voor de aanvullende voorwaarden de informatie op de inschrijfpagina.

De verschillende onderdelen binnen Module + hebben elk hun eigen prijs. Deze staat vermeld bij het aanbod van Module +.

MODULE 1

Werken met Trends


Wat zijn trends? Waar vind je ze? Hoe werken ze? Hoe spot je trends in de wereld om je heen? Welke rol speelt beeld hierin?
>> Meer informatie
 
 

MODULE 2

Trendimplementatie


Hoe werk je met trends? Hoe vertaal je ze naar je bedrijf of opdrachtgever? Hoe ontwikkel je scenario’s, concepten en strategieën?
>> Meer informatie
 
 

MODULE 3

Trendcase


Onder begeleiding werk je een case uit tot een volwaardige trendpresentatie. Hoe zet je beeld in als informatiedrager? Hoe maak je een mooie trendpresentatie qua layout en typografie? En hoe word je een goede of nog betere presentator?
>> Meer informatie
 
 

MODULE 4

Trends again


Onder begeleiding werk je opnieuw een case uit tot een volwaardige trendpresentatie. In een andere groep en in de flow en structuur van de module maak je opnieuw een presentatie; iets waar je zonder stok achter de deur door je drukke werkzaamheden vaak niet aan toe komt.
>> Meer informatie
 
 

MODULE +

Trends extra


Dit is een module waar elke cursist en oud-cursist van de Trendacademy naar eigen behoefte kan inschrijven op een onderdeel. De module biedt lezingen, bedrijfsbezoeken, workshops en cases aan om je trendkennis te verdiepen, je ervaring in het werken met trends te vergroten en je te verdiepen in nieuwe technieken.
>> Meer informatie
 
 

Close
Go top