Presenteren met Prezi

Marcel Engelman | Basic Tool


Natuurlijk: bij presenteren draait het om jou en je verhaal. En of je nu Powerpoint, KeyNote, Prezi of een andere presentatietool gebruikt: je mag nooit in de schaduw van je presentatie staan! Het is slechts weinigen gegeven om echt helemaal zonder een presentatie het podium te betreden. Je hebt nu eenmaal vaak toch een presentatie nodig om je verhaal goed over te brengen. Bij het maken van een goede presentatie hoort toolbeheersing: als je zelf een boekenkast wilt maken, moet je ook weten hoe een zaag werkt, hoe je een hamer moet vasthouden en hoe je een boormachine hanteert.
 
Heb je altijd al eens willen presenteren met Prezi? Wil je het maximale uit je presentatie halen en je publiek niet alleen inpakken met het verhaal dat je vertelt, maar ook met de beelden die jouw verhaal optimaal ondersteunen? Dan is deze workshop, waarin je presentaties leert maken in Prezi Next – de nieuwe variant van Prezi – een aanrader. Waar Prezi Classic op Flash was gebaseerd, draait Prezi Next op HTML-5 en is daarmee de nieuwe standaard geworden.
Ben je al bekend met Prezi? Prezi Next werkt nog steeds als een camera die kan in- en uitzoomen, maar de knoppen werken net even anders.
In deze cursus gaan we snel de diepte in: je leert niet alleen alle technische aspecten, maar we gaan ook zeker in op de do’s & don’ts. De kleine groep zorgt ervoor dat je alle aandacht krijgt. Na de deze cursus kun jij je meten met professionele Prezi gebruikers en beheers je een tool waarmee je mooie presentaties kunt maken!

Les 1
In het eerste dagdeel gaan we in hoog tempo door de techniek: je leert waar alle knoppen zitten en je krijgt tips waar je op moet letten. Na dit dagdeel krijg je een paar weken de tijd om een Prezi in elkaar te zetten.

Les 2
De Prezi’s die voortkomen uit dag 1 worden in dagdeel 2 behandeld. Ze dienen als voorbeelden om de pro tips te krijgen zodat je na de gehele cursus een volleerd Prezi gebruiker bent!

Over Marcel Engelman
Marcel is een Prezi vormgever van het eerste uur: vanaf het moment dat Prezi Nederland binnenkwam in 2009 was hij een van de eerste vormgevers die met de tool aan de slag ging. Marcel maakte al snel onderdeel uit van het Prezi Beta Test Team en heeft zodoende de tool mee helpen ontwikkelen. Sinds 2009 maakt Marcel presentaties met Prezi voor uiteenlopende klanten zoals ABN AMRO, Fox Travel en diverse ministeries.
De Prezi cursussen die hij geeft kenmerken zich door het feit dat ze direct de diepte ingaan. Ze zijn doorspekt met een flinke dosis humor, maar wel altijd met een serieuze ondertoon. De insteek van Marcel is dat je gelijk op hoog niveau een Prezi kunt neerzetten.
 


Praktisch
Dag 1 | Donderdag 19 oktober | 13.00 – 16.30
Dag 2 | Donderdag 9 november | 13.00 – 16.30
Maximaal aantal deelnemers: 6 personen
Trendstudio Amsterdam
€ 275,- excl. btw, inclusief koffie en thee en iets lekkers.
 
Voor (oud)cursisten en andere trendprofessionals.

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 oktober 2017 via het inschrijfformulier.
Arja Vonk neemt aansluitend contact met je op.
Voor vragen, neem contact op met office@trendacademy.eu

Close
Go top