POWERPOINT

Marcel Engelman | Basic Tool


Natuurlijk: bij presenteren draait het om jou en je verhaal. En of je nu PowerPoint, KeyNote, Prezi of een andere presentatietool gebruikt: je mag nooit in de schaduw van je presentatie staan! Het is slechts weinigen gegeven om echt helemaal zonder een presentatie het podium te betreden. Je hebt nu eenmaal vaak toch ondersteunend beeld nodig om je verhaal goed over te brengen. Bij het maken van een goede presentatie hoort een stukje toolbeheersing: als je zelf een boekenkast wilt maken, moet je ook weten hoe een zaag werkt, hoe je een hamer moet vasthouden en hoe je een boormachine hanteert.

Ben je bekend met PowerPoint als presentatietool, maar beheers je niet meer dan een paar basics? Wil je het maximale uit je presentatie halen en je publiek niet alleen inpakken met het verhaal dat je vertelt, maar ook met de beelden die jouw verhaal optimaal ondersteunen? Dan is deze workshop, waarin je de geheimen ontdekt van PowerPoint, een aanrader. Want er kan meer met PowerPoint, geloof me.

In deze cursus gaan we snel de diepte in: je leert niet alleen de technische aspecten, maar we gaan ook zeker in op de do’s & don’ts. De kleine groep zorgt ervoor dat je alle aandacht krijgt. Na de deze cursus beheers je de tool zodat je écht indrukwekkende presentaties kunt maken!

Les 1
In het eerste dagdeel gaan we in hoog tempo door de techniek: je leert waar de knoppen zitten en je krijgt tips waar je op moet letten. Na dit dagdeel krijg je een paar weken de tijd om een PowerPoint op hoog niveau in elkaar te zetten.

Les 2
De PowerPoint presentaties die voortkomen uit dag 1 worden in dagdeel 2 behandeld. Ze dienen als voorbeelden om de pro tips te krijgen zodat je na de gehele workshop een volleerd PowerPoint gebruiker bent.

Over Marcel Engelman
Marcel is al jaren werkzaam als vormgever en gespecialiseerd in het vormgeven van presentaties. Tot zijn klantenkring mag hij onder meer ABN AMRO, Fox Travel, ANWB, Warchild en diverse ministeries rekenen.

De PowerPoint cursussen die Marcel geeft, kenmerken zich door het feit dat ze direct de diepte ingaan. Ze zijn doorspekt met een vleugje humor, maar wel altijd met een serieuze ondertoon. De insteek van Marcel is dat je gelijk op hoog niveau een PowerPoint kunt neerzetten.

 


Praktisch
Dag 1 | Vrijdag 6 april | 09.30 – 12.00
Dag 2 | Vrijdag 20 april | 09.30 – 12.00
Maximaal aantal deelnemers: 6 personen
Trendstudio Amsterdam
€ 275,- excl. btw, inclusief koffie en thee en iets lekkers.

Voor (oud)cursisten en andere trendprofessionals.

Inschrijven kan tot uiterlijk 23 maart 2017 via het inschrijfformulier.
Arja Vonk neemt aansluitend contact met je op.
Voor vragen, neem contact op met office@trendacademy.eu

Close
Go top