Module + is het verdiepingsprogramma van de Trendacademy. Workshops, verdiepingscolleges, gastsprekers, bedrijfsbezoeken, events en excursies bieden (oud)cursisten van de Trendacademy en andere trendprofessionals de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden verder te verdiepen en verbreden en meer te werken met trends, trendwatchers en nieuwe technieken. Het aanbod is divers en kan naar keuze tijdens het volgen van de reguliere modules of na het afronden van de Academy worden gevolgd.
Voor de activiteiten wordt een entreeniveau gehanteerd. Dit staat vermeld bij de praktische informatie. Daar staat ook vermeld als de activiteit open staat voor introducees of andere trendprofessionals.

aanbod


Het aanbod van Module+ bestaat uit vier categorieën:
1. Basic Tools:
Korte workshops voor handige tools voor trendwatchers, zoals bijvoorbeeld werken met Pinterest, presentatietechnieken, etc.
2. De Verdieping:
Workshops en cases om je trendkennis te verdiepen en je ervaring in het werken met trends te vergroten.
3. In The Picture:
Lezingen en presentaties door trendwatchers, bedoeld als inspirerende netwerkevents.
4. Op Stap:
Bedrijfsbezoeken en bezoek van beurzen, lezingen onder begeleiding van een trendprofessional.

Hier vind je ons aanbod voor het voorjaar van 2018. Klik voor nadere toelichting op de onderdelen! Inschrijving is vanaf nu open.

AGENDA


PROGRAMMA


Gastlezing Yvonne de Bruyn
Fashion & Style Consulting Director bij Peclers Paris
Donderdag 1 november | 10:00 – 12:00


Next Nature Network Trendspel
Vrijdag 2 november | 13:30 – 16:00
Hendrik Jan Grievink en Els Dragt


Trendpresentatie Re-Envisage
Vrijdag 16 november | 13:30 – 16:00
Sicco Maathuis (Capgemini)


Aanmelden via office@trendacademy.euTrendstudio
*Courtesy van Next Nature Network is dit een speciaal tarief voor de Trendacademy

Voorwaarden


– Inschrijven kun je via de mail.
– ROZENBROOD Trendacademy toetst of de deelnemer voldoet aan het eventueel gestelde entreeniveau.
– De genoemde bedragen per onderdeel zijn exclusief btw.
– Je krijgt een factuur voor de onderdelen waarvoor je je hebt ingeschreven. De factuur moet voldaan zijn voor aanvang van het eerste onderdeel. Let op: je inschrijving is pas definitief als de factuur voldaan is!
– Bij beperkte groepsgrootte worden de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.
– Bij onvoldoende aanmeldingen stellen we je uiterlijk een week van te voren op de hoogte van het afgelasten of verzetten van de workshop.
– Bij annulering door de deelnemer rekenen we tot 1 maand voor de (eerste) datum 50% van de kosten; bij annulering een week of korter voor de (eerste) datum 100% van de kosten.

NIEUWSBRIEF


Twee keer per jaar brengen we een nieuwsbrief uit gewijd aan het aanbod van module plus. Als je je daarvoor aanmeldt, slaan we je emailadres op op mailchimp. We gebruiken je gegevens niet voor andere doelen dan het toesturen voor de nieuwsbrief. We geven ze niet uit handen aan derden. Vanzelfsprekend kun je je altijd weer uitschrijven door in de nieuwsbrief te klikken op ‘afmelden’. Klik op de button ‘inschrijven nieuwsbrief’ om je aan te melden.

Pecleres Paris
Gastlezing door Yvonne de Bruyn
Fashion & Style Consulting Director bij Peclers Paris
Donderdag 1 november | 10:00 – 12:00


Op donderdag 1 november hebben wij Yvonne de Bruyn, Fashion & Style Consulting Director bij Peclers Paris, bij ons te gast. Ze geeft haar persoonlijke visie op trends vandaag de dag in een informele trendpresentatie van een uur. Een buitenkansje om haar aan het werk te zien, en in een kleine setting waardoor er ook nog ruimte is voor een gesprek en vragen.
Wil je hierbij zijn, laat het ons dan zo snel mogelijk weten!


Praktische informatie
Donderdag 1 november 10:30 – 12:00
Trendstudio
Inloop vanaf 10.00 uur
10:30 – 11:30 presentatie
11:30 – 12:00 vragen
Aan deze presentatie zijn geen kosten verbonden.
Vooraanmelding is verplicht.
Aanmelden via office@trendacademy.euTrendstudio

Linkedin


Peclers Paris
48 years of trend forecasting and style consulting
Founded in 1970 by Dominique Peclers and led by Eric Duchamp since 2007, PeclersParis joined the WPP Group in 2003, the number one marketing communications group worldwide.
In the 1970’s and 80’s, PeclersParis successfully developed its business with the fashion, textile and home products industries in France and worldwide, with one consistent mission: to forecast trends, decipher future consumer aesthetic preferences and help design the most desirable products thanks to actionable style recommendations.
Thanks to its trendbooks and a unique consulting offer (trend analysis, brand strategy, style consulting), PeclersParis has contributed, over the years, to many successful business endeavors and has become a major partner of the fashion and home industries.

Diversification
Since the 1990’s, PeclersParis has been working extensively with other industry sectors: retail, beauty & cosmetics, consumer goods and electronics. Thanks to our unique future insights, semiotics and trend forecasting expertise, PeclersParis is able to articulate “a vision for the future”, easy to translate into visionary ideas, new products, new services… a major contribution to innovative projects.

Fashion is more than fashion
PeclersParis’ culture and methodologies, profoundly influenced and impacted by the fashion world and its creative cycles, are today key assets to advise all the businesses who have understood that fashion on a broad level has a significant impact on their consumers.

Next Nature Network Trendspel
Hendrik – Jan Grievink & Els Dragt
Vrijdag 2 november | 13:30 – 16:00


Next Nature Network is continu bezig met het verkennen hoe mens en technologie in de toekomst samenkomen. Hierbij maken ze gebruik van allerlei tools, zoals de Pyramide van Technologie. De Pyramide visualiseert hoe technologie onze tweede natuur kan worden en hoe we hiervan kunnen leren om over de toekomst na te denken. In deze analoge en actieve ‘crash course’ door Hendrik Jan Grievink en Els Dragt maak je in 2 uur kennis met het concept en de bijbehorende toolbox.
Na deze workshop:
– Kun je de ontwikkeling van technologie beter begrijpen en bespreekbaar maken.
– Kun je de Pyramide van technologie zelf toepassen in creatieve sessies of innovatie processen waarin technologie een rol speelt.


Praktische informatie
Vrijdag 2 november 13:30 -16:00 uur
Trendstudio
Inloop vanaf 13.30 uur
Toegang 100 euro (ex btw)*
Aanmelden via office@trendacademy.eu
*Courtesy van Next Nature Network is dit een speciaal tarief voor de Trendacademy


 

Trendpresentatie Re-Envisage
Sicco Maathuis (Cap-Gemini)
Vrijdag 16 november | 14:00 – 16:00


Deze trendpresentatie is de eindpresentatie die Sicco Maathuis (Capgemini) maakte om de Trendacademy af te sluiten. Het gaat niet over de nieuwste snufjes in technologie maar over de waardeverschuivingen erachter en de impact daarvan op de mensheid.
In zijn eigen woorden: “We staan voor een ongekende tijd qua zakendoen en technologie. Een tijd die geen bedrijf, overheid of not-for-profit instituten onaangeraakt laat. Deze presentatie confronteert ondernemingen met een steeds toenemende intense set van markt-dynamieken en daagt ze uit hierop te reageren”.
Graag deelt hij zijn visie met jullie en gaat er naderhand met jullie over in gesprek.


Praktische informatie
Vrijdag 16 november 14:00 – 16:00 uur
Trendstudio
Inloop vanaf 13.30 uur
Toegang 10 euro (inc btw)
Aanmelden via office@trendacademy.eu


 

Close
Go top