Djenny Brugmans

DOCENT


Djenny Brugmans is één van de twee hoofddocenten van de Trendacademy. Haar inhoudelijke trendkennis heeft ze opgedaan als partner in de trendpraktijk van ROZENBROOD. Didactisch was zij al onderlegd via de PABO. Zij is CRKBO gecertificeerd.
Brugmans was voor een dag per week als docent verbonden aan Fontys International Lifestyle Studies in de periode 2013-2014. Ze doceerde aan de Minor en was kerndocent voor de vakken Intuïtief trendwatchen en Concepting in het tweede en vierde jaar.
Daarnaast gaf ze onder andere gastlessen aan de Universiteit van Twente, de Hogeschool Windesheim, de Future Academie van het Ministerie van Sociale Zaken en de School voor Toekomstverkenning.

Nanon Soeters

DOCENT


Nanon Soeters studeerde Kunstgeschiedenis en Kunstbeleid & Management aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hier deed ze ook haar eerste onderwijservaring op als studentassistent Spaans en Kunstbeleid.
Soeters is partner in ROZENBROOD. Vanuit haar beroepspraktijk als trendwatcher is ze docent aan de Trendacademy.
Verder leservaring deed ze op als vakdocent bij Stylingacademie Artemis in de vakken Cultuurbeschouwing en Prognose. Ook draaide ze de postopleiding Prognose & Strategie voor deze opleiding.
Daarnaast gaf Soeters gastlessen aan onder andere Fontys International Lifestyle Studies en de NHTV Breda.

ARJA VONK

OFFICEMANAGER


Arja Vonk is de flexibele officemanager van ROZENBROOD en de ROZENBROOD Trendacademy. Zij regelt de praktische zaken zoals agendabeheer, boeken van sprekers, planning van intakes, inschrijvingen en facturering. Naast deze taken ondersteunt ze ook de organisatie van de events van de Trendacademy.
Arja Vonk pakt op freelance basis projecten op waarbij behoefte is aan structuur. Haar werk is het beste te omschrijven als de spreekwoordelijke ‘spin in het web’, waarbij de focus ligt op planning en organisatie. Ze denkt mee en regelt wat geregeld moet worden. Ze werkt onder de bedrijfsnaam Een Arja.

Saar van der Spek

PROGRAMMAMAKER


Saar van der Spek is opgeleid als historicus, stylist en trendonderzoeker. Na jarenlang als freelance projectleider en programmamaker in de culturele sector te hebben gewerkt, maakte zij in 2014 de overstap naar trend research. Daarin combineert zij haar organisatiekracht, analytisch denkvermogen en gevoel voor beeld. Saar is onder andere als docent Trendanalyse en Living verbonden aan Fontys International Lifestyle Studies. Daarnaast doet zij op freelance basis onderzoek naar trends. Hierin richt zij zich vooral op wonen, werken en samenleven in de stad van de toekomst en de ‘zachte kant van de stenen’. Voor de Trendacademy coördineert Saar het programma M+, waarin zowel workshops op het gebied van praktische vaardigheden als trendinhoudelijke verdieping een plek krijgen.

Renske Mennen

GASTVROUW M+


Renske Mennen leeft op de adrenaline die door haar lichaam stroomt dankzij haar profession trendwatching. In de zomer van 2015 studeerde ze af als lifestyle professional aan de Academy for Creative Industries; nu wordt ze elke keer weer opnieuw enthousiast van het spotten van trends op het gebied van sport & life. Beweging van de human body dus, maar ook beweging op sociaal cultureel vlak. Dat ze de afgelopen jaren woonde in Kaapstad, Sydney en Melbourne heeft haar fascinatie voor verandering binnen nog culturen aangewakkerd. Dit zorgt ervoor dat ze graag de wijde wereld intrekt en on the move blijft om trends te spotten.

Bij de Trendacademy is Renske gastvrouw van de MPlus module.

Close
Go top