TRENDSTUDIO


De ROZENBROOD Trendacademy zetelt in de Trendstudio te Amsterdam, Warmoesstraat 155. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto, is onze studio een rustige inspiratieplek in de bruisende energie van de binnenstad. Op lesdagen is de Trendstudio een half uur voor aanvangstijd open.
 

HET PAND


Het pand dateert uit ca 1600 en was ooit koopmanshuis, herberg, tabaksfirma en pension. Rond 1920 kreeg het een nieuwe winkelpui, die ondertussen ook tot monument is verklaard.
De studio van ROZENBROOD is een latere aanbouw aan het historische pand, op de plek waar een kaatsbaan was. De ruimte is van alle gemakken voorzien.
 

BUREAU WARMOESSTRAAT


‘Kantoor, koffie & collega’s’ is het concept van Bureau Warmoesstraat, waarvan Warmoesstraat 155 deel uitmaakt. De
Trendacademy deelt het pand met 7 andere bedrijven. Net als de andere huurders van het pand kunnen we vrij gebruik maken van de vergaderkamer: de voormalige directiekamer van de tabaksfirma. Aan de straatzijde zijn we in afwachting van het nieuwe concept van de ‘Cut Throat Barbershop’!

Trendstudio huren?


Op zoek naar ruimte voor een trendgerelateerd event? De Trendstudio is hiervoor te huur per dag of dagdeel. Neem voor de mogelijkheden en een passende offerte contact met onze officemanager Arja Vonk op via 06 16 69 79 23 of per mail naar office@trendacademy.eu.
 

ROUTEBESCHRIJVING


Openbaar vervoer:
– 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal

Met de auto:
– parkeren bij de Bijenkorf
– 2 minuten lopen

Close
Go top